Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Столицею курсуватимуть нові швидкісні трамваї

Столицею курсуватимуть нові швидкісні трамваї
163254 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У Києві запустили інноваційні трамваї четвертого покоління. Міський голова Віталій Кличко повідомив, що новий швидкісний транспорт уже пройшов своє перше тестування на вулицях Києва, розпочавши роботу на Борщагівській лінії.

     Столичний міський голова Віталій Кличко повідомив, що у Києві закуповують нові трамваї четвертого покоління. 10 таких сучасних транспортних засобів уже почали свою роботу на Борщагівській лінії. За словами очільника міста, нові швидкісні трамваї мають ряд важливих переваг, зокрема, обладнані низькою підлогою, що зручно для пасажирів з обмеженими можливостями, а також дитячими візками. Серед важливих особливостей нових трамваїв – їх безшумність та наявність відеоспостереження, а для зручностей пасажирів у транспортних засобах є кондиціонер та безкоштовний інтернет.

     Поки що транспортний відділ міської влади придбав 10 інноваційних трамваїв, однак у майбутньому планується забезпечити всю лінію новими транспортними засобами. Загалом, згідно офіційних заяв представників КМДА, у майбутньому буде закуплено 40 нових трамваїв.

     Поступове оновлення транспортної системи Києва та наближення її до європейських стандартів є одним з пріоритетів столичної влади, про що неодноразово заявляли у КМДА.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео