Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: В Одеській області жителі Ізмаїлу відчули два землетруси

Новини України: В Одеській області  жителі Ізмаїлу відчули два землетруси
158775 ПЕРЕГЛЯДІВ

Два підземних поштовхи відчули жителі міста Ізмаїла на півдні Одещини. Коливання земної кори було відчутно також у прилеглих населених пунктах. За даними, які надали сейсмологи Одещини, два землетруси 3,9 та 4,3 бала зафіксовано 3 січня 2015 року.


Два підземних поштовхи відчули жителі міста Ізмаїла на півдні Одещини. Коливання земної кори було відчутно також у прилеглих населених пунктах. За даними, які надали сейсмологи Одещини, два землетруси 3,9 та 4,3 бала зафіксовано 3 січня 2015 року. Згідно з повідомленням національного інституту геофізики Румунії, епіцентр поштовхів розташовувався в районі Вранча в Карпатах і залягав на глибині приблизно 120 кілометрів. Удар стихії у Румунії відчули жителі міст Аджуд, Марашешті, Фокшань, Тиргу, Секуеск і Ковасна, які розташовані на сході країни. Відголоски землетрусу докотилися не тільки до української Одеської області, а й до Молдови. По попереднім даним, в результаті ніхто не постраждав із людей, сильних руйнувань будівель немає.
Попередній землетрус в Одеській області спостерігався також 7 грудня 2014 року. Тоді його епіцентр знаходився приблизно на глибині 40 кілометрів, а сила поштовхів в той день становила 4,6 бала.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео