Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Коронавірус в Україні не збирається гальмувати. На Вінниччині зафіксовано найбільше нових випадків COVID-19

Коронавірус в Україні не збирається гальмувати. На Вінниччині зафіксовано найбільше нових випадків COVID-19
732 ПЕРЕГЛЯДІВ

В обласному центрі на Вінниччині за добу зафіксували 27 нових випадків коронавірусної хвороби. Про це йдеться в інформації обласного лабораторного центру МОЗ України.

Нові випадки зафіксовані у таких районах: Вінницькому (3), Тиврівському (2) та Хмільницькому, Барському, Іллінецькому районах (по 1 випадку відповідно).

Загалом, з початку епідемії в Україні COVID-19 було виявлено: у м. Вінниці (632 випадки), у Калинівському та Вінницькому районах – 75 і 66 відповідно. У Тиврівському, Могилів-Подільському та Хмільницькому районах було підтверджено 27, 24, 20 нових випадків відповідно. 11 випадків зафіксовано в Немирівському та у Томашпільському районах, у Чернівецькому – 6, а у Тульчинському та Оратівському районах – по 5. Найменше випадків коронавірусної хвороби зареєстровано у Ладижині, Крижопільскому та Шаргородському районі. Там виявлено по 3 та 2 випадки відповідно.

Обласним лабораторним центром на сьогодні протестовано 21644 зразки матеріалів.

Нагадаємо, що за добу в Україні зареєстровано 588 нових випадків, усього – 25411. Лідерами за кількістю інфікованих є Київ, Львівська та Житомирська області. Одужали 11042 людини.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео