Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Пауер: за підтримки РФ у терористів на Донбасі виникла потужніша армія, ніж у деяких

Новини України: Пауер: за підтримки РФ у терористів на Донбасі виникла потужніша армія, ніж у деяких
105941 ПЕРЕГЛЯДІВ

Саманта Пауер, яка представляє США в Організації Об’єднаних Націй, заявила, що російська підтримка сепаратистів на Донбасі спричинила появу у бойовиків потужнішої армії у порівняні з деякими європейськими країнами.


Саманта Пауер, яка представляє США в Організації Об’єднаних Націй, заявила, що російська підтримка сепаратистів на Донбасі спричинила появу у бойовиків потужнішої армії у порівняні з деякими європейськими країнами. Ця заява пролунала від голови представництва США при ООН сьогодні на засіданні Ради Безпеки у Нью-Йорку.
«Кожного тижня у сепаратистів виникають потужніші збройні сили порівняно з цілим рядом європейських держав», - відзначила Пауер, додавши, що кількість озброєння у бойовиків збільшується кожного тижня.
Вона відмітила, що Російська Федерація готує чергову так звану «гуманітарну допомогу» для сепаратистів, у якій буде чергова партія зброї. Вона, проаналізувавши попередні «гуманітарні» колони, зазначила, що Росія знову ж не допустить огляд вантажу ні українській стороні, ні представникам місії ОБСЄ. На її думку, якщо б там була лише гуманітарна допомога, то сенсу її приховувати від обшуків нема.
Саманта Пауер впевнена, що ситуація стає більш небезпечною. Сепаратисти, як і раніше залякують та погрожують спостерігачам від ОБСЄ.
Американський посол звинуватила Російську Федерацію у поглибленні ескалації конфлікту та недотриманні умов договору: «На словах Росія обіцяє мир, а насправді - веде війну. Неоднаразово президент Путін протягував однією рукою оливкову гілку, а іншою рукою відправляв ракети, гради і танки».
Голова представництва США відмітила, що дії збоку Росії несуть загрозу гуманітарної катастрофи. Вона також додала, що з кожним днем все більше цивільних людей гине.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео