Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Десятки поліцейських вбиті ісламськими терористами

Новини України: Десятки поліцейських вбиті ісламськими терористами
79502 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сорок три полісмени-спецназівці елітного підрозділу були вбиті ісламськими повстанцями на півдні Філіппін, коли вони потрапили в засідку під час полювання на виробників бомб. 


Сорок три полісмени-спецназівці елітного підрозділу були вбиті ісламськими повстанцями на півдні Філіппін, коли вони потрапили в засідку під час полювання на виробників бомб. «Бійці батальйону спеціального призначення загинули у перестрілці, яка вирувала протягом 12 годин у місті Мамасапано провінції Магінданао»,- повідомив заступник генерального очільника поліції Леонардо Еспіна на прес-конференції в Котабато-Сіті. Вражаючі фото, на яких зображені бійці силових органів, розкидані по рисовому полю після перестрілки, вже поширилися в Інтернеті.
Секретар Департаменту внутрішніх справ та місцевого самоврядування Мар Роксас на прес-конференції закликав журналістів вшанувати загиблих хвилиною мовчання та оголосив, що це найбільша втрата за останній час.
Роксас заявив, що цей підрозділ спецназу займається полюванням на малазійського виробника бомб і лідера ісламської терористичної організації, відомого як Марван. ФБР стверджує, що Марван підозрюється у терористичній діяльності. Він учить своїх послідовників виготовленню бомб та легкозаймистих речовин. Державний департамент оголосив нагороду в 5 мільйонів доларів за інформацію про Марвана, яка може сприяти його арешту. Також уряд США пропонує 1 мільйон доларів за інформацію про його спільника – Усмана. Хоча існує версія, що Марван був убитий під час штурму поліцейських. Зараз проводиться аналіз ДНК загиблих терористів для підтвердження цього. Припускають, що Усман втік.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео