Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Лікарі з Дніпра підвищуватимуть професійний рівень у Литві

Лікарі з Дніпра підвищуватимуть професійний рівень у Литві
163794 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лікарі з Дніпра та області навчатимуться за кордоном: у Литві психіатри, психотерапевти та психологи зможуть перейняти цінний досвід своїх колег. Головною метою такого навчання є необхідність кваліфікованої підготовки до роботи з воїнами АТО.

У Дніпропетровській обласній адміністрації повідомили про те, що найближчим часом місцеві лікарі — психіатри, психотерапевти і психологи, зможуть відправитися на навчання до Литви для отримання необхідних знань і досвіду для роботи з воїнами, які проходять реабілітацію після участі в антитерористичній операції на сході держави.
Як пояснюють, профільні спеціалісти мають бути максимально підготовлені до роботи з військовими, оскільки більшість з бійців отримали серйозне психологічне потрясіння.
За зауваженням представників Дніпропетровської обладміністрації, бійцям АТО в першу чергу необхідна реабілітація психологічного характеру, а також допомога у соціалізації. Саме цього досвіду лікарі з Дніпропетровщини зможуть набути, перейнявши досвід у найкращих клініках Вільнюса і ознайомившись з особливостями роботи системи психологічної підтримки у Литві.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео