Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві нападники відібрали телефон у перехожого

У Києві  нападники відібрали телефон у перехожого
219566 ПЕРЕГЛЯДІВ

26 вересня оліцейськими у Києві було затримано чотирьох нападників, які відібрали телефон у перехожого. Зловмисники простежили за чоловіком до під’їзду будинку, де потім із газовим балончиком напали на нього і відібрали телефон.

Близько 3-ї години до Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про затримання чотирьох осіб, які біля будинку на вулиці Усенка скоїли розбійний напад на місцевого мешканця. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативна група та керівництво територіального управління поліції.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін повідомляє, як правоохоронці виявили чотирьох осіб, які обґрунтовано підозрювались у скоєнні розбою. Також на місці звернувся із заявою чоловік, який став жертвою злочину.
«Ми встановили, що киянин трамваєм повертався додому. Вийшов на зупинці та пішов у бік свого будинку, а за ним направилися четверо невідомих, які також їхали у трамваї. Біля під’їзду один із незнайомців обігнав чоловіка та бризнув йому в обличчя із газового балончика, інший – вирвав із рук мобільний телефон, після чого втекли. Проте потерпілий не розгубився: коли побачив автопатруль, відразу повідомив поліцейським про подію».

За наданими прикметами патрульні почали відпрацьовувати територію - і за кілька хвилин на одній із вулиць побачили осіб, схожих за описом. Поліцейські зупинили - чотирьох фігурантів, повідомивши у територіальне управління поліції.

«При поверхневому огляді ми виявили та вилучили телефон, який впізнав потерпілий, та газовий балончик. Особи затриманих встановлені – це місцеві мешканці, 1970, 1976, 1985 та 1986 років народження. Шахраї раніше були причетні до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів», - додав Олександр Кузьмін.

За фактом вже розпочато кримінальне провадження. Одного із учасників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, інших трьох суд відпустив під особисте зобов’язання.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео