Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Пункт для видачі пропусків відкритий в Артемівську

Пункт для видачі пропусків відкритий в Артемівську
185648 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Артемівську Донецької області відкрили пункт видачі пропусків, за якими можна виїхати або в’їхати до зони, окупованої терористами так званої ДНР


В Артемівську Донецької області відкрили пункт видачі пропусків, за якими можна виїхати або в’їхати до зони, окупованої терористами так званої ДНР. Новий пункт по суті є заміною відділу, який раніше функціонував у Дебальцевому.
Про відкриття нового пункту видачі пропусків для перетину кордону між територією, контрольованою бойовиками, і рештою України, повідомили у прес-службі Внутрішніх справ Донецької області. Координаційна служба сектору «С», яку перевели з Дебальцевого, обслуговуватиме два основних напрями – Артемівськ-Дебальцеве та Артемівськ-Горлівка.
Саме до цього пункту можуть звертатися громадяни, які бажають отримати пропуск для виїзду за межі території, контрольованої Україною, пояснивши причину міграції.
Пропуски, що видають у цьому пункті, діють за загальними правилами – вони не мають обмеження за часом, їх можуть отримати як фізичні чи юридичні особи, так і бажаючі перевезти вантаж. Для того щоб отримати дозвіл на перетин кордону, потрібно, як правило, 10 днів, винятками є екстрені події, зокрема смерть родича. Документи, необхідні для отримання пропуску, можуть бути різними залежно від мети поїздки, але необхідними є паспорт та ідентифікаційний номер.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео