Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тимофій Нагорний: Черкаси абсолютний фаворит конкурсу зарядок в Україні

Тимофій Нагорний: Черкаси абсолютний фаворит конкурсу зарядок в Україні
106419 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Черкасах, 30 квітня, відбувся грандіозний фінал наймасовішого в історії України конкурсу зарядок «Пліч-о-пліч» ініційованого Президентом Фонду волонтерів України Тимофієм Нагорним.


У Черкасах, 30 квітня, відбувся грандіозний фінал наймасовішого в історії України конкурсу зарядок «Пліч-о-пліч» ініційованого Президентом Фонду волонтерів України Тимофієм Нагорним. Конкурс пройшов у 24 областях нашої країни і в ньому взяли участь понад 520 тисяч українців.
Фінал відбувся саме в Черкасах, адже ми пам’ятаємо, що це місто є історичним центром України. І де як не тут, в самому серці нашої країни проводити грандіозне з-авершення конкурсу.
На Соборній площі зібралися тисячі мешканців міста. До них приєднався Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, Президент Фонду волонтерів України Тимофій Нагорний, а також Заслужений артист України Віталій Козловський, який радував своїми піснями всіх учасників наймасовішого в історії України конкурсу зарядок.
Скільки ж людей приймали участь в конкурсі зарядок ?
Більш ніж 7000 чоловік під керівництвом Тимофія Нагорного почали виконувати фізичні вправи, щоб освіжити своє тіло і думки. Адже в «здоровому тілі - здоровий дух». Після яскравої фізичної зарядки всі були готові підкорити нову вершину - побити попередній рекорд киян з наймасовішого віджимання від землі.


У встановленні загальнонаціонального рекорду взяли участь 3150 чоловік. Віджималися учасники 25 разів за кожну область України і Крим. Захід проходив під гаслами «Україна - сильна нація», «Коли ми єдині - ми непереможні».
У встановленні рекорду взяв участь не тільки голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, але і його сини Микита та Михайло, які активно виконували фізичні вправи.
Це яскравий приклад того, коли керівництво області розуміє всю ту відповідальність перед підростаючим поколінням. Саме так можна мотивувати молодь на заняття спортом та ведення здорового способу життя. Сподіваємося, що такий приклад наслідуватимуть багато керівників міст і областей.
«Ми сьогодні прийшли в центр України, щоб показати всьому світу, що ми сильна нація. Важливо, що сьогодні цей рекорд побачить весь світ. Побачать наші військовослужбовці - ваші батьки, друзі. Сила може бути тільки в нашій єдності. Ми велика нація, яка перемагає», - заявив Юрій Ткаченко.
Президент Фонду волонтерів України Тимофій Нагорний зазначив: «У тисячах населених пунктах 24 областей України вже пройшли подібні заходи. Загалом уже понад півмільйона українців вийшли на зарядку, приділивши таким чином увагу своєму здоров’ю. Але такої кількості, як тут, я ще не бачив. Черкаська область - абсолютний фаворит конкурсу зарядок в Україні! ».
Рекорд був зафіксований представником Національного реєстру рекордів України Ланою Вєтровою. «Минулого року в Києві був рекорд 915 чоловік, які разом віджималися. Тут зафіксовано 3150 чоловік. Номінація називається «Масове одночасне віджимання від землі».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео