Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Весняне відновлення

Весняне відновлення
238615 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зима не шкодує обличчя. Його важко сховати під шапкою чи повністю прикрити шарфом. Кожен, дивлячись у дзеркало, відзначає присутність сухості, лущення, почервоніння на шкірі


Зима не шкодує обличчя. Його важко сховати під шапкою чи повністю прикрити шарфом. Кожен, дивлячись у дзеркало, відзначає присутність сухості, лущення, почервоніння на шкірі.
Усім відомо, як згубно впливає зима на шкіру, але не всі знають, як її відновити. Отже, як привести свою шкіру в порядок після зимових випробувань і надати їй яскравих життєвих фарб?
У першу чергу слід підживлювати її вітамінно-мінеральними комплексами, які можна придбати в аптеках, або ж приготувати самостійно з фруктів і овочів, кількість вітамінів у яких неодмінно посприяє гарному вигляду шкіри. Таких вітамінів ніколи не буває багато!
Також важливо пам’ятати про те, що потрібно по максимуму знизити температурні навантаження: умивання теплою водою, лазні, адже вони також погано впливають на покриви шкіри. Дуже хороший спосіб для надання свіжості - це ранкове протирання льодом із відвару ромашки, м’яти або липового цвіту з медом. Дайте йому настоятися та заморозьте, а гущу з трав нанесіть на обличчя на 10 хвилин, щоб очистити його.
Не варто забувати і про косметику: із приходом весни бажано змінити тональний засіб на більш м’який, що забезпечить шкірі «дихання». Ні в якому разі не вмивайтеся милом, щоб не пересушувати шкіру ще більше!
Не залишайте без уваги зволожуючі маски та креми для обличчя. Вони повернуть шкірі еластичність, пружність і ніжність. Також у відновленні колишньої краси допоможуть креми з антиоксидантними комплексами та ефектом ліфтингу. Вони підтягують, знімають набряки, контури обличчя стають чіткішими.
Із приходом весни необхідно дати шкірі звикнути до ультрафіолетового випромінювання. У цьому допоможе крем із сонцезахисним ефектом. Наносьте його за 30 хвилин перед тим, як вийти на вулицю. Із його допомогою Ви захистите себе від появи на обличчі ластовиння.
Якщо в холодильнику є щось молочне, не бійтеся нанести цей продукт на обличчя – це дуже вдалий засіб для зволоження сухої шкіри. Молочні продукти збагачені жиром, обличчя ж втрачає всі поживні речовини борючись із теплом від обігрівачів, без яких взимку ніяк.
Дотримуючись усіх цих порад, не забувайте, що кращим відновленням завжди було і є заняття спортом. Бігайте, дихайте свіжим весняним повітрям. І найголовніше - посміхайтеся! Посмішка освіжить кожне обличчя!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео