Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна залишить Співдружність Незалежних Держав

Україна залишить Співдружність Незалежних Держав
189728 ПЕРЕГЛЯДІВ

Політичні стосунки між Українською державою та Російською Федерацією загострюються дедалі більше. І черговим кроком, котрий може призвести до додаткової ескалації військового конфлікту між колись дружніми сусідніми країнами, цілком імовірно стане намір України вийти з СНД – Співдружності Незалежних Держав.

З точки зору численних політологів, залишення державою лав вищезазначеної організації має відбуватися у пришвидшеному темпі, оскільки той тиск, котрий Росія сьогодні чинить на Україну, є дійсно загрозливим. Багаторічне ж перебування останньої у лоні СНД не допомогло нашій країні у вирішенні жодного важливого політичного чи соціального питання, через що членство України у Співдружності, тобто місці, діяльність якого є повністю підпорядкованою Російській Федерації – нонсенс та парадокс, оскільки саме з Росією наша держава наразі веде вже більш ніж дворічну війну. Тож рішення про вихід України з СНД є вірним з точки зору усіх галузей – перш-наперш, політичної.

Цікаво, що, за словами Павла Клімкіна – Глави МЗС Української держави – країна вже активно готується до виходу зі Співдружності. Супроводжується цей процес підтвердженням десятків законодавчих договорів про подовження співпраці з іншими країнами, котрі наразі є членами СНД. Крім того, як зазначають українські політологи, вихід України з СНД також обумовлений обраним нашою державою євроінтеграційним курсом у той час як Співдружність на чолі з Росією дотримується позиціонування себе як виключно «економічного союзу».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео