Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Криму російські спецслужби влаштували полювання на людей

У Криму російські спецслужби влаштували полювання на людей
135921 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Для ловлі фсб-шники вибирають місця з масовим скупченням людей. Вони вчиняють нальоти на базарах, у великих супермаркетах, розважальних центрах. Потім починають обшукувати громадян, вишукуючи українські паспорти. Тих, у кого знаходять документ, забирають у невідомому напрямку.

     Таку інформацію на своїй сторінці у соцмережі опублікував журналіст Антон Наумлюк. Зокрема, він став свідком того, як на ринку Привоз у Сімферополі відбувся набіг поліцейських у формі ОМОНа. Після перевірки документів представники російської влади заарештували п'ятьох людей із українськими паспортами й посадили їх до своїх автівок. Подальша доля затриманих поки що невідома.

     Очевидці події жодних свідчень і коментарів не дають. Кажуть, надто перелякані побаченим і бояться потрапити у лапи окупантів.

     Нагадаємо, у 2014 російська влада безцеремонно вдерлася на український півострів і анексувала його. Ця подія викликала чималий резонанс у світі. Більшість країн досі не визнали Крим територію РФ. Зараз на півострові все частіше проводять рейди по будинкам мирного населення. Найбільше утисків зазнають українці та кримські татари.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео