Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Щиру підтримку українцям висловив один із найвідоміших виконавців ролі Джеймса Бонда

Щиру підтримку українцям висловив один із найвідоміших виконавців ролі Джеймса Бонда
54263 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дворазовий номінант на престижну кінопремію «Золотий глобус» та один із найкращих, з точки зору численних світових кінокритиків, виконавець ролі Агента 007 63-річний ірландський актор і продюсер Пірс Броснан висловив свою підтримку нації України, завітавши до Української греко-католицької церкви, що розташована у столиці Великобританії – центральній частині Лондону.

Містер Броснан був без охорони і залишив український храм ще до завершення ранкової літургії. Перед цим актор встиг трохи поспілкуватися з волонтерами Українсько-Британської організації, котрі, знаходячись біля церкви у Лондоні, щонеділі збирають кошти, аби потім відправити їх українським воїнам, які наразі знаходяться у зоні проведення антитерористичної операції. Почувши від волонтерів причину їх знаходження поряд із святинею, Пірс Броснан зауважив, що дуже захоплюється мужністю української армії і додав, що українці – сильна нація. До того ж, актор щиро побажав нашій державі якнайшвидшого настання довгоочікуваного миру та подальшого процвітання.

Ірландська зірка – не перша людина зі світу кіно, котра висловлює Україні свою підтримку. Раніше такі відомі актори як Ешлі Джадд та Орландо Блум вже навідували нашу державу і під час власних візитів спілкувалися з місцевим населенням та проводили для нього численні допоміжні психологічні тренінги.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео