Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мільйон дітей у світі одночасно помолилися за мир у Сирії

Мільйон дітей у світі одночасно помолилися за мир у Сирії
108533 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Допомога Церкві в потребі» - всесвітньо відомий фонд, котрий невпинно допомагає жертвам збройних військових конфліктів – вже в 11-й раз ініціював масштабну молитву на Вервиці, участь у якій цьогоріч взяли мільйон дітей по всьому світу, а головною темою палкого дитячого звернення до Бога стало якнайшвидше встановлення миру у Сирії.

 

За словами Алессандро Монтедуро – очільника італійського відділення вищезазначеного фонду – цінність будь-якої молитви, промовленої людиною, полягає у вірі, яку вона використовує на благо тих, хто сьогодні потребує віри найбільше. І в контексті ледве живої Сирії, котра страждає від ворожих нападів вже досить довгий час, подібна дитяча молитва є надзвичайно потрібною.

Важливо додати, що за перші два роки військових дій у мусульманській країні було вбито майже 12 тисяч дітей. 11,5 мільйонів сирійців були вимушені стати біженцями, а половина з цієї кількості, тобто сирійські діти, покинула навчання через руйнування та обстріли власних домівок.

Як зазначив очільник фонду, майбутнє кожної людини, котра не по своїй волі потерпає від рук ворога, залежить не тільки від релігійної, а й від міжнародної спільноти. Варто відзначити, що, розпочинаючи дитячу молитву, представники фонду керувалися пророчими словами святого Падре Піо, котрий одного разу сказав: у разі молитви мільйона дітей на Вервиці, світ зможе змінитися на краще.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео