Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Microsoft» позбавить людину необхідності друкувати

«Microsoft» позбавить людину необхідності друкувати
81380 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інженери-розробники продуктів компанії «Microsoft» зробили чергову вражаючу заяву. Виявляється, інноваційні технології розпізнавання мови, розроблені ними, нарешті зрівнялися з людиною по точності в цьому процесі, через що необхідність друкувати будь-які тексти у найближчому майбутньому повністю нівелюється.

 

Розробники з «Microsoft» зазначають, що відсоток помилок розпізнавання системою людської мови дорівнює майже шести і цей показник наразі найкращий, зважаючи на всю діяльність з розробки інноваційного наукового механізму. У разі подальших вдалих експериментів з розшифровки системою мови людини, вищезазначений механізм планується зробити невід'ємною частиною цифрового пакету комп'ютерних продуктів від «Microsoft», а його користувачі матимуть можливість просто надиктовувати текст програмі без необхідності довгого й нудного друкування.

Використовуватиметься новітня технологія у голосовому помічнику під назвою «Cortana», котрий, до речі, стане своєрідною спробою американських інженерів зробити штучний інтелект доступним масовому користувачеві. Також розробники планують навчити програму розпізнавати голосові тембри та спектр тем для спілкування.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео