Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Чорну п’ятницю рекордно зросли продажі Google Pixel

В Чорну п’ятницю рекордно зросли продажі Google Pixel
217354 ПЕРЕГЛЯДІВ

     «Чорна п'ятниця» відома всьому світу своїми великими знижками і ціни на смартфони не є виключенням. Користувачі скористалися значним падінням цін, завдяки чому нещодавно випущені Google Pixel та iPhone 7 суттєво покращили статистику продажів.

     Статистика свідчить про те, що, враховуючи темпи зростання продажів, Google Pixel був лідером (рахувались активації нових пристроїв протягом вихідних), в той же час, iPhone відверто пас задніх. За останніми даними, активації нових пристроїв Google Pixel зросли на 112%, у порівнянні з чотирма попередніми тижнями, а активації iPhone 7 зросли на 13%.

     Цікавим фактом є те, що досить непогані показники у смартфону Samsung Galaxy S7. Так, нові активації цього смартфону зросли на 36% протягом вихідних. Як повідомлялося, у моделі Galaxy Note були значні проблеми з батареєю, що змусило компанію Samsung відкликати смартфон з ринку.

     Дещо кращі результати, ніж сьомий iPhone, продемонстрували iPad Pro (9,7-дюймова модель) та iPad mini 2. Їх продажі зросли на 24 та 19 відсотків відповідно.

     Для порівняння, у минулорічну Чорну п'ятницю смартфони iPhone 6s та iPhone 6s Plus продемонстрували зростання активацій нових пристрої на 36 та 29 відсотків відповідно. Що є не рекордним, але дещо кращим показником, ніж цього року.

     Незважаючи на те, що цифри на боці Google, вони не показують усієї картини. Справа в тому, що наведені дані показують лише відсоток зростання, у порівнянні з минулими тижнями. Тобто, це не означає, що кількість проданих смартфонів від Google була більшою, ніж в Apple. Статистика свідчить про те, що інтерес споживачів до смартфону від Google значно збільшився.

     Як раніше повідомлялося, продажі iPhone знижуються третій квартал поспіль, і нова динаміка, що вказує на кращі минулорічні результати (36% проти 13%), тільки підтверджує негативну тенденцію.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео