Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На зміну покемонам прийдуть брати Маріо

На зміну покемонам прийдуть брати Маріо
164509 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гра «Pokemon GO» - випущена на початку цьогорічного липня та розроблена спеціально для пристроїв, котрі працюють на «iOS» та «Android» - зробила свого розробника – компанію «Niantic» - мільярдером у рекордно короткий строк. А завдяки своєму пригодницькому характеру та яскравим персонажам, відомим користувачам по всьому світу, «Pokemon GO» перетворилася на справжню «покемономанію» серед власників смартфонів. І хоча гральна лихоманка з плином часу потроху зійшла нанівець, користувачі мобільної техніки готуються до нового грального буму у вигляді повернення супербратів Маріо – комп'ютерних персонажів, без чиєї присутності у віртуальному світі не міг уявити свій день жоден геймер середини 90-х років минулого століття.

Культова комп'ютерна гра отримає назву «Super Mario Run», а її вихід очікується вже взимку поточного року. Так само, як і «Pokemon GO», вищезазначений раннер буде доступним у смартфонах, працюючих на «Android» та «iOS», та знаменуватиме епоху співпраці японської компанії «Nintendo» (розробника гри про супербратів) і американської корпорації «Apple», котра сприятиме постачанню раннера у смартфони власної марки.

Цікаво, що приклад «Nintendo» у контексті плідної японсько-американської співпраці має намір наслідувати «Sony» - ще одна японська компанія-конгломерат, котра, до того ж, є головним конкурентом вищезазначеної «Nintendo» у галузі розробки ігор. Вже відомо, що з 2017-го по 2018-й роки одразу п'ять ігрових продуктів від «Sony» з'являться у вільному доступі для все тих самих «iOS» та «Android». Але спочатку п'ятірка новеньких ігор буде презентована виключно в Японії та декількох країнах Азії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео