Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

LG почне масове виробництво гнучких дисплеїв в липні цього року

LG почне масове виробництво гнучких дисплеїв в липні цього року
185368 ПЕРЕГЛЯДІВ

Крім повідомлення про успішне фінансовому кварталі, LG Display оголосила про те, що вже в липні цього року компанія планує почати масове виробництво гнучких Plastic-OLED-дисплеїв.


Крім повідомлення про успішне фінансовому кварталі, LG Display оголосила про те, що вже в липні цього року компанія планує почати масове виробництво гнучких Plastic-OLED-дисплеїв. Нагадаємо, що на CES 2015 на початку цього місяця LG представила смартфон G Flex 2 із зігнутим корпусом, але використання тонкого захисного скла обмежує радіус вигину в межах 75 мм. Останні досягнення корейського виробника в цьому напрямку дозволяють робити дисплеї цілком з пластика з радіусом вигину близько 30 мм, що більш ніж в два рази перевершує показник нинішніх зразків.
Нові дисплеї також є небиткими. Крім цього, фахівці LG зуміли досягти досить високих технічних показників при переході на використання пластикової підкладки: енергоспоживання 60 лм / Вт, 75 лм яскравості, середня колірна температура становить 3000 К, індекс передачі кольору понад 85. Такі показники не є кращими по передачі кольору, але в LG продовжують розвивати технології.
Ще не відомо, в яких пристроях LG зібралася використовувати нові панелі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео