Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Окуляри майбутнього від Microsoft вселяють великі надії!

Новини України: Окуляри майбутнього від Microsoft вселяють великі надії!
53179 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні найперспективніша компанія Microsoft представила свій найочікуваніший проект, який подає великі надії за останні роки - ношений голографічний комп’ютер іменований як Project HoloLens.


Сьогодні найперспективніша компанія Microsoft представила свій найочікуваніший проект, який подає великі надії за останні роки - ношений голографічний комп’ютер іменований як Project HoloLens. Вид гарнітури такий: дисплей - затемнений, прозорий; присутня система об’ємного звучання, що в підсумку дозволяє не тільки споглядати голограму, але також і чути її.
Безумовно, гарнітура є прообразом. Вона створювалася в студії Microsoft Studio C під кодовою назвою Project Baraboo куратором якої був інженер Алекс Кіпман. Якщо враховувати розмір, то Baraboo вийшли більше Google Glass, але набагато менше Oculus Rift.
Потреби гарнітури в енергії-мінімальні. Глубина камери - 120 градусів, це досить вселяюче, ніж перший Кінект.
Таке охоплення дозволяє гаджету відчувати всі рухи ваших рук, навіть коли вони повністю витягнуті. Датчики здатні передавати на пристрій терабайти інформації щомиті.
Дуже важливо, що Барабоо не нагріває вашу голову коли ви працюєте, завдяки боковим отворам тепле повітря проходить через них. Права сторона корпусу оснащена кнопками для контролю гучності і управління контрастністю голограми.
Досягнення продукту - це безсперечна реалістичність зображень, свого роду обман зору, завдяки джерелу світла.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео