Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У вас є тільки доба, після чого все знищиться!

У вас є тільки доба, після чого все знищиться!
106137 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ви не любите читати і ставитеся до розряду тих людей, які вважають це вельми нудним і не цікавим заняттям?


Ви не любите читати і ставитеся до розряду тих людей, які вважають це вельми нудним і не цікавим заняттям? Тоді ця новина для вас. Нова книга американського письменника Джеймса Паттерсона змінить ваше бачення. Адже у вас буде всього лише 24 години на прочитання, після чого вона самознищиться.
В основу книги покладен гостросюжетний роман Private Вегас, завдяки найрізноманітнішим способам автор буде мотивувати вас на якнайшвидше її прочитання. Кожна сторінка зникне, після того, як користувач її прочитає. А через добу, всі цифрові версії, копії цієї книги зникнуть. Ви не повірите, але коли ви будете читати цей роман, то зможете знайти себе на цифровій карті, де такі ж читачі як і ви. На цій карті буде відзначено скільки ви прочитали і скільки вам ще залишилося. Але це ще не все!
Фізична копія книги, випущена тиражем всього в 1 екземпляр, буде забезпечена справжнім вибуховим пристроєм, пристрій в прямому сенсі цього слова знищить книгу, після того як ви вперше перелестнете її першу сторінку. Так як цей екземпляр поки єдиний у світі, на нього прийдеться викласти не малу ціну, а саме 294038 доларів. У цю вартість входить оренда номера з шикарними апартаментами, де читач зможе прочитати книгу так, щоб ніхто його не відволікав.
Також в цю вартість додаються послуги комманди саперів, вони подбають про книгу, як тільки час на таймері підійде до кінця.
При покупці такої книги, покупець повинен підписати ряд документів, про відмову від скарг, якщо у випадку такого досить ризикованого маркетингового ходу з ним щось станеться.
Також, крім всіх перерахованих вище послуг, у вартість входить переліт на приватному літаку в місто, де живе автор роману, вечеря з ним, де ви зможете обговорити свої враження від прочитаного.
Роман надійшов у продаж з 26 січня, продається він тільки в найбільших книжкових магазинах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео