Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Розмовляюча Барбі: радість дітям чи привід бути обережними дорослим?

Розмовляюча Барбі: радість дітям чи привід бути обережними дорослим?
132666 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найвідоміша лялька в світі, мрія всіх дівчат - Барбі зовсім скоро заговорить зі своїми власницями.


Найвідоміша лялька в світі, мрія всіх дівчат - Барбі зовсім скоро заговорить зі своїми власницями. Здійснити такий задум вдалося завдяки співпраці виробника ляльки Barbie компанії Mattel з технологічною компанією ToyTalk з Сан-Франциско, яка займається написанням програмного забезпечення, що наділяє дитячі іграшки голосом. Інноваційна модель отримає назву Hello Barbie і з’явиться на полицях магазинів протягом цього року.
ToyTalk змогла створити певний софт, який допоможе Barbie чути дитину. Сучасна лялька буде обізнана про смаки дитини, що її дратує або лякає. Також, вона буде знати всі бажання вашої дитини, починаючи з того, щоб вона хотіла отримати на день народження та інше.
Якщо власник ляльки раптом захоче поміркувати про своє майбутнє, ким би він хотів стати, Барбі тут же допоможе порадою. Тим самим вона ще більше прив’яже вашу дитину до себе.
Щоб функціонувати повноцінно, ляльці знадобиться доступ до швидкісного інтернету, а також періодична підзарядка. Звичайно ж поки що не вирішеним залишається питання: що робити якщо дитина вирішить взяти Барбі в подорож, де немає доступу до інтернету? Про це ми зможемо дізнатися тільки перед самим випуском.
Очевидно, що така інноваційна іграшка поведе за собою ряд обурень з боку тих, хто бореться зі вторгненням у приватне життя. Але на даний момент дітки вже готують своїх батьків до купівлі недешевої ляльки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео