Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Затримано викрадача плитки для пішохідної панелі на Київщині

Затримано викрадача плитки для пішохідної панелі на Київщині
360430 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Біла Церква Київської області було викрадено тротуарну плитку, яка призначена для комфортного пересування всіх міщан.

 

До одного з відділень поліції Білоцерківщини зателефонували співробітники фірми, яка укладає плиту в цьому місті з інформацією про крадіжку. Також вони сказали, що вже знайшли й затримали незнайомця, що займався пограбуванням. Його помітили якраз тоді, коли він завантажував до своєї машини даний матеріал.

 

Працівники оперативно-розшукової служби швидко приїхали на місце злочину. Їм знадобилося всього лиш кілька годин, щоб визначити дані про людину-крадія. Це чоловік віком 49 років, мешканець Білої Церкви, проте до цього випадку він не порушував границі закону.

 

За допомогою проведення обшуку транспортного засобу викрадача було знайдено майже 70 плиток для тротуару. Крім того, правопорушник сам визнав свою провину та розказав поліцейськими причини свого дивного проступку.

 

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо даної справи відповідно до ч. 1 статті 185 Кримінального Кодексу України. Розслідування далі триває.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео