Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18.00 24 квітня

Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18.00 24 квітня
363877 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18.00 24 квітня:

?На Маріупольському напрямку загарбники продовжували бойові дії в районі “Азовсталі”. Ворог завдавав авіаційних ударів по об'єктах цивільної інфраструктури. 

?Окупанти здійснювали штурм у напрямку населеного пункту Времівка, зазнали втрат та відійшли.

?На Слобожанському напрямку триває перекидання озброєння і військової техніки ворога до району Куп’янська. Окупанти продовжують часткове блокування Харкова.

?Відзначається активізація наступальних та штурмових дій рашистів в районах населених пунктів Пашкове, Довгеньке та Велика Комишуваха. Ворог успіху не мав, зазнав втрат та відступив.

?На Донецькому і Таврійському напрямках ворог здійснює нарощування системи управління та протиповітряної оборони. Продовжує здійснювати вогневий вплив по позиціях наших військ із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню по всій лінії зіткнення. Завдає авіаційних ударів.

?На Сєверодонецькому напрямку противник намагався здійснювати штурм в напрямку населених пунктів Лиман та Яцьківка, успіху не мав. Окупанти встановили контроль над частиною населеного пункту Зарічне. 

?Ворог намагався закріпитись в західній, північно-західній та східній частинах Рубіжного, успіху не досяг. Розпочав просування у напрямках населених пунктів Оріхове та Нижнє.

?На Курахівському напрямку, за підтримки артилерії, противник здійснив спробу наступу у напрямку Новомихайлівки та Мар’їнки. Успіху не мав.

❗️На тимчасово зайнятих територіях України російські окупанти вводять заходи, що обмежують права і свободи мирних жителів, зокрема свободу пересування.

 

Теги: Російське вторгнення в Україну

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео