Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як голосуватимуть військові у зоні ООС?

Як голосуватимуть військові у зоні ООС?
224624 ПЕРЕГЛЯДІВ

У прес-центрі Операції об’єднаних сил розповіли, чи зможуть українські військові, які перебувають на передовій, взяти участь у виборах Президента. Зокрема, дали відповідь на питання щодо створення службовцям спеціальних умов тим, хто не зможе прийти на свою виборчу дільницю.

Сергій Наєв, командувач операцією Об’єднаних сил, прокоментував ситуацію з голосуванням українських військових, які служать у зоні ООС. Як повідомив Наєв, жодних спеціальних умов для військових 31 березня не передбачається. Кожен громадянин може віддати свій голос за адресою спеціально створених виборчих дільниць. Про створення таких дільниць у штабі ООС повідомляли раніше.

Захисники, які будуть змушені залишатися на передовій, взяти участь у виборах не зможуть, оскільки підвозити скрині з бюлетенями на фронтову територію неможливо. Як зауважив Сергій Наєв, ті, хто не зможуть залишити свій піст, щоб відвідати виборчу дільницю, залишатимуться для виконання свого обов’язку.

Крім цього, у керівництві ООС запевнили, що жодної агітації на військових позиціях не проводилося. Тому всі військові голосуватимуть, лише керуючись власним вибором, як і решта громадян України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео