Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До довічного позбавлення волі засуджено мешканця Дружківки, який заради грошей з особливою жорстокістю вбив двох пенсіонерів

До довічного позбавлення волі засуджено мешканця Дружківки, який заради грошей з особливою жорстокістю вбив двох пенсіонерів
423335 ПЕРЕГЛЯДІВ

За публічного обвинувачення прокурорів Донецької обласної прокуратури ухвалено вирок громадянину за умисне вбивство двох осіб та розбійний напад (п. п. 4, 6, 12, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України).

Прокурори довели, що у ніч на 12 травня 2021 року 36-річний мешканець м. Дружківка разом із своїм братом та знайомою, стосовно яких матеріали виділені в інші кримінальні провадження, проникли на територію домоволодіння 90-річного жителя с. Трудове Волноваського району. Почувши у дворі лай собаки, вони вбили тварину і вдерлись до будинку.
 
     
 
Нападники зв’язали пенсіонера та вимагали цінності і грошові кошти, завдаючи йому удари монтувалкою і розігрітим кип’ятильником по усьому тілу. Після цього чоловіки закидали потерпілого ганчір’ям та підпалили. Заволодівши грошима у сумі 1500 грн, столовими виробами і ювілейними медалями, кривдники з місця злочину втекли.   
 
           
   
Крім того, 20 липня 2021 року засуджений прийшов до будинку 60-річної краматорчанки, котрій до цього допомагав з ремонтом, та почав вимагати у неї кошти. Зловмисник двічі вдарив її молотком по спині, а потім прив’язав шнуром й еластичним бинтом до 2 стільців, зробивши так звану ковзну петлю.
 
В результаті механічної асфіксії жінка померла, а його здобиччю стали заощадження і речі господині на загальну суму 10 300 грн.
 
На вирок суду громадянин чекав під вартою, а його спільники перебувають у розшуку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео