Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Після аудиту новий радник Зеленського пригрозив Уляні Супрун в’язницею

Після аудиту новий радник Зеленського пригрозив Уляні Супрун в’язницею
57221 ПЕРЕГЛЯДІВ

Засновник і співвласник клініки "Борис" Михайло Радуцький, який був призначений радником президента України і знаходиться під 18 номерів у списку партії президента "Слуга народу", заявив, що за результатами аудиту закупівель ліків в Україні в.о. голови МОЗ Уляну Супрун можуть притягнути до кримінальної відповідальності.

 

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"МОЗ України не проводить закупівлі ліків уже четвертий рік. Більше того, в кінці минулого року було створено агентство - ДП Медичні закупівлі України. Воно буде відповідати за централізовані закупівлі ліків і медичних виробів за державний рахунок і вже поступово перебирає на себе цей процес. Це важко не помітити, якщо хоча б мінімально досліджувати тему. Трохи залишилося до повного аудиту діяльності міністерства і закупівель, які на думку пані Уляни, є "прозорими". "Весна прийде, садити будемо" - відомі й меседж. Проте знавці кажуть, що восени теж садити можна ", - написав Радуцький.

Перед цим Радуцький заявив, що існують особливості лікування "у представників різних рас". У керівниці Міністерства охорони здоров'я Уляни Супрун ці слова викликали подив.

"Ми вже нагадували народному депутату Ользі Богомолець, що не буває ніяких" імунних потреб нації ", а хвороби не знають національних або територіальних кордонів. Тому жителі будь-якої країни світу можуть заразитися тим самим вірусом кору, поліомієліту або збудником дифтерії", - написала вона в Facebook.

 

Раніше повідомлялося, що кандидат "Слуги народу" на посаду голови МОЗ заявив про генетичні особливості лікування різних рас і нарвався на критику від Супрун.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео