Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ТУ БЕБ у м. Києві та Київській області упередило розтрату 745 тис. грн бюджетних коштів

ТУ БЕБ у м. Києві та Київській області упередило розтрату 745 тис. грн бюджетних коштів
320255 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

 

Співробітники Територіального управління Бюро у м. Києві та Київській області встановили ризики нанесення шкоди економічній безпеці держави під час проведення публічних закупівель через платформу «Prozorro».

Встановлено, що управління освіти однієї з Київських РДА порушило процедуру закупівлі 150 подовжувачів з очікуваною вартістю 1,7 млн грн. За результатами аналізу встановлено недоцільність проведення публічних закупівель та визначення переможців з найменш вигідними умовами.

Згідно з рекомендаціями співробітників ТУ БЕБ, ініціатори зазначених закупівель відхилили процедуру та не проводили відповідні розрахунки. Необгрунтовану розтрату бюджетних коштів в розмірі 745 тис. грн та нанесення збитків територіальній громаді упереджено.

Територіальне управління БЕБ у м. Києві та Київській області звертає увагу органів виконавчої влади, державних установ та компаній, що здійснюють закупівлі, на необхідності обов’язкового дотримання вимог чинного законодавства у сфері публічних закупівель та організації належного контролю за їх проведенням.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео