Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Детективи БЕБ вилучили контрафактні цигарки та алкоголь на понад 12 млн грн

Детективи БЕБ вилучили контрафактні цигарки та алкоголь на понад 12 млн грн
373346 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області викрили масштабну схему реалізації нелегально виготовлених тютюнових виробів та алкоголю.

Встановлено, що група осіб, з середини 2022 року налагодили поставки незаконно виготовлених тютюнових виробів з Чернівецької області. Контрафактні вироби зберігалися на території одного із сіл на Київщині.

У подальшому цигарки під марками відомих брендів без марок акцизного податку продавалися на території Київської області. 

Детективи провели 7 обшуків житлових будинків та складських приміщень у Чернівецькій області. За результатами обшуків виявлено та вилучено майже 200 тис. пачок тютюнових виробів та рідини для заправки електронних цигарок. Також в ході обшуків вилучено понад 1,5 тис. літрів контрафактного алкоголю.

 

Орієнтовна загальна вартість вилученої з незаконного обігу підакцизної продукції становить понад 12,1 млн грн.

Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до схеми.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне зберігання і транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно детективи Бюро економічної безпеки України, за оперативного супроводження головного оперативно-розшукового відділу Чернігівського прикордонного загону Держприкордонслужби України, викрили схему незаконного виготовлення та збуту дизельного палива та бензину. Вилучено понад 700 000 літрів пального вартістю близько 12 млн грн.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,контрафакт, цигарки,злочин,підробка

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео