Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

БЕБ і Українська Рада Бізнесу обговорили проблемні економічні питання і шляхи їх вирішення

БЕБ і Українська Рада Бізнесу обговорили проблемні економічні питання і шляхи їх вирішення
327035 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час зустрічі керівництва Бюро економічної безпеки з представниками Української Ради Бізнесу обговорили налагодження продуктивної співпраці БЕБ із бізнесом для реагування на випадки використання сірих схем, виробництва фальсифікату, інших неправомірних дій. Директор БЕБ Вадим Мельник зазначив, що БЕБ вже працює в напрямку вирішення цих питань.

«Робота БЕБ зараз побудована на аналітиці, і головна мета БЕБ – протидія «схемам» розкрадання бюджету, ухилення від сплати податків та різним формам економічних загроз від російського капіталу. «Білий» бізнес може бути спокійним, ніхто не чіпатиме підприємців, якщо вони не потрапляють до критеріїв ризику», – наголосив Директор БЕБ Вадим Мельник

Представники бізнес-асоціацій висловлювали свої очікування від діяльності БЕБ.

«У тютюновій галузі працюють зараз багато «сірих» схем, є цілі підприємства, які працюють без сплати податків. Асоціація покладає великі надії на БЕБ і сподівається, що його ефективна робота змінить ситуацію на ринку на краще», - наголосила директорка асоціації «Укртютюн» Наталія Фесюн.

Щоб отримувати постійний фідбек від бізнесу по всіх питаннях зараз при БЕБ створюється консультаційно-дорадчий орган, який фахово налагодить цю комунікацію.

Також у заході взяли участь заступник директора БЕБ Віталій Гагач та заступник керівника департаменту аналізу інформації та управління ризиками Бюро Данило Жвалюк, президент Української федерації індустрії безпеки Анатолій Долинний, голова Ради Нафтогазової асоціації України Юрій Кучабський, директор Асоціації Software Ukraine Христина Венгриняк, голова Спілки молочних підприємств України Вадим Чагаровський, президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе та інші.

Довідково: Українська Рада Бізнесу – найбільше в Україні об’єднання 105 провідних бізнес-асоціацій, для об'єднання бізнесу та реалізації суспільно важливих реформ.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,УРБ,бізнес, економіка

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео