Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

БЕБ на Київщині вилучило контрафактні нафтопродукти на 360 млн грн

БЕБ на Київщині вилучило контрафактні нафтопродукти на 360 млн грн
358192 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Бюро економічної безпеки вилучили з незаконного обігу майже 6 тис. тонн пального, яке зберігалося на підприємствах в Обухівському районі Київської області.

Слідством встановлено, що службові особи двох компаній, налагодили незаконне зберігання та збут паливно-мастильних матеріалів. Пальне зберігали на двох розташованих поруч об’єктах. У подальшому продукцію реалізовували на підконтрольній їм нафтобазі, зокрема за готівку.

Співробітники БЕБ провели обшуки за адресами зберігання пального та вилучили 3,7 тис. тонн дизпалива та 2,2 тис. тонн бензину марки А-95. Орієнтовна вартість вилученої продукції становить 360 млн гривень.

Під час обшуків також виявлено товарно-транспортні накладні та журнал обліку автомобілів, що можуть бути доказами протиправної діяльності.

Невідповідність нафтопродуктів вимогам Державних стандартів України також підтверджено висновком експертизи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України та ч. 3 ст. 204 КК України здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області за оперативного супроводження ДСР Національної поліції України та за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно БЕБ повідомило про нову підозру топ-менеджеру «Укртатнафти» в ухиленні від сплати ще 687 млн грн податків.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,нафта,паливо,контрафакт,підробка, ухилення від сплати податків

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео