Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Викрито чоловіка, який ошукав родича зниклого безвісти військовослужбовця ЗСУ

Викрито чоловіка, який ошукав родича зниклого безвісти військовослужбовця ЗСУ
399373 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру чоловіку, який шляхом обману заволодів грошовими коштами родича безвісти зниклого військовослужбовця Збройних Сил України.

За даними слідства, мешканець Київської області вирішив збагатитися за рахунок односельчанина, у якого брат - військовослужбовець ЗСУ зник безвісти під час виконання бойового завдання. Він подзвонив знайомому та представився лікарем військового госпіталю на території Республіки Білорусь, де нібито на лікуванні знаходиться його брат.

Впродовж лютого-березня поточного року чоловік неодноразово телефонував односельчанину і говорив про необхідність переведення грошових коштів на його банківську картку для придбання необхідних медикаментів його братові.

 Будучи введеним в оману потерпілий тричі перерахував гроші на рахунок псевдолікаря.          

Під час обшуків за місцем проживання громадянина виявлено та вилучено корпус та запал до гранат, набої, банківські картки. Наразі йому повідомлено про підозру за фактами шахрайства та незаконного поводження з бойовими припасами (ч. 1 ст. 190, ч. 1 ст. 263 КК України) й обрано запобіжний захід. 

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео