Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

БЕБ зупинило нелегальне виробництво алкогольних напоїв на Львівщині

БЕБ зупинило нелегальне виробництво алкогольних напоїв на Львівщині
378304 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Бюро економічної безпеки викрили групу осіб, яка налагодила схему нелегального виробництва та збуту підроблених алкогольних напоїв на Львівщині.

Підпільне виробництво горілки та коньяку облаштували у Львівській області на приватній ділянці, що належить одному із членів групи. Організатори незаконної схеми наклеювали на пляшки підроблені  акцизні марки та реалізовували товар у тіньовому секторі.

Під час обшуків вилучено понад 400 літрів готової підробленої продукції. Харчові ароматизатори, підроблені марки акцизного податку, тару та обладнання для запаювання пляшок. Крім того, виявлено та вилучено майже 1,3 млн грн, документи чорнової бухгалтерії та засоби мобільного зв'язку.

Наразі триває встановлення всіх обставин злочину і джерела походження контрафакту. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченими ч. 2 ст. 199 КК України та ч. 1 ст. 204 КК України здійснюють детективи територіального управління БЕБ у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури та оперативного супроводу управління Служби безпеки України у Львівській області

Нагадаємо, нещодавно детективи БЕБ повідомили про підозру учасникам організованої злочинної групи, які продавали незаконно виготовлені алкогольні напої на півдні Одещини. Більш детально https://esbu.gov.ua/news/na-odeshchyni-sudytymut-uchasnykiv-zlochynnoi-hrupy-shcho-vyhotovlialy-kontrafaktnyi-alkohol

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,підробка, алкоголь, фальсифікат,контрафакт

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео