Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Вагнерівці» зізнались у вбивствах 20 дітей у Бахмуті та Соледарі - ювенальні прокурори відкрили кримінальне провадження (ФОТО)

«Вагнерівці» зізнались у вбивствах 20 дітей у Бахмуті та Соледарі - ювенальні прокурори відкрили кримінальне провадження (ФОТО)
328146 ПЕРЕГЛЯДІВ
Донецькою обласною прокуратурою розпочато досудове розслідування за фактами порушень законів та звичаїв війни, поєднаних з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
У ході моніторингу засобів масової інформації прокурорами виявлено відео, у якому представники так званої пвк «вагнер» зізнаються у вбивствах 20 українських дітей під час перебування на території міст Бахмуту та Соледару. За словами «вагнерівців», накази щодо знищення мирного населення вони отримували безпосередньо від керівника незаконного збройного формування Євгена Пригожина. Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення усіх обставин вказаних правопорушень. Зокрема перевіряється причетність до цих злочинів двох осіб, ідентифікованих у ЗМІ як громадян рф та Азербайджану.
Досудове розслідування триває.
Якщо ви стали свідком вказаного воєнного злочину РФ або у вас є додаткова інформація, надсилайте її на електронну пошту: deti-don@don.gp.gov.ua.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео