Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Амфетамін на понад 100 000 грн - у Дружківці заарештовано наркоділка, який «спеціалізувався» на продажі психотропних речовин (ФОТО)

Амфетамін на понад 100 000 грн - у Дружківці заарештовано наркоділка, який «спеціалізувався» на продажі психотропних речовин (ФОТО)
411039 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Краматорської окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у незаконному збуті психотропних речовин у великому розмірі (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, у квітні 2023 року мешканець м. Дружківки, раніше судимий за домашнє насильство, спричинення легких тілесних ушкоджень та шахрайство, заробляв на продажі наркотиків. Неодноразово замовляючи «товар» через месенджер «Telegram», він отримував його у поштових відділеннях та через так звані «закладки». Збував також шляхом «закладок» і під час особистих зустрічей з «клієнтами».
 
                 
 
Оперативна закупівля відбувалась на одній із вулиць міста, поблизу автобусної зупинки. Наркоділок збув «покупцеві» за 4 000 грн 4 пакета із особливо небезпечною психотропною речовиною – амфетаміном.
 У ході санкціонованого слідчим суддею обшуку за місцем мешкання підозрюваного виявлено ще 18 згортків зі схожим вмістом. За цінами «чорного ринку» вартість зазначеної партії «товару», яка налічує приблизно 2 500 «доз», складає понад 100 000 грн.
 Крім того, виявлено електронні ваги, мобільні телефони, грошові кошти, виручені від протиправної діяльності, речовину, схожу на так звану «сіль» PVP, й висушені коноплі.
 Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 161 040 грн.
 Досудове розслідування триває.
 Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео