Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

БЕБ повідомило про підозру особам за привласнення понад 2,2 млн грн з міжнародних грантових програм

БЕБ повідомило про підозру особам за привласнення понад 2,2 млн грн з міжнародних грантових програм
357163 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області повідомили про підозру двом фігурантам кримінального провадження за фактом привласнення коштів отриманих в межах міжнародних грантових програм.

Слідством встановлено, що службові особи фірми-підрядника, діючи у змові з представником замовника, підписали акти виконаних робіт при здійсненні будівництва реабілітаційного центру, хоча роботи на об’єкті були виконані не в повному обсязі. Таким чином особи заволоділи грошовими коштами у розмірі понад 2,2 млн гривень.

Згаданим особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області у співпраці із співробітниками Управління стратегічних розслідувань Департаменту стратегічних розслідувань в Закарпатській області Національної поліціїї за процесуального керівництва прокурорів Закарпатської обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, нещодавно детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області завершили досудове розслідування розкрадання 2,2 млн грн державних коштів посадовими особами одного з комунальних медичних закладів регіону. Обвинувальні акти направлені до суду.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,до суду

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео