Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ДТП з загиблою 2-річною дитиною - взято під варту водія автомобіля

ДТП з загиблою 2-річною дитиною - взято під варту водія автомобіля
338212 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю Київщини за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

За клопотанням прокуратури суд обрав йому запобіжний захід – безальтернативне тримання під вартою.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 липня поточного року в селі Ніжиловичі Бучанського району. Підозрюваний не впорався з керуванням автомобіля, виїхав у кювет та врізався в дерево. В транспортному засобі на момент аварії перебувало 6 пасажирів, 3 з них – діти. Всі вони отримали тілесні ушкодження, 2-річний хлопчик від отриманих травм помер в кареті екстреної швидкої медичної допомоги.

Підозрюваного з травмами доставили до лікарні, там у нього мали відібрати  біологічні зразки для проведення аналізів на вміст алкоголю. Однак чоловік втік з медзакладу і переховувався від поліції. За результатами слідчих (розшукових) дій правоохоронці встановили його місцезнаходження і затримали.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео