Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бійці батальйону особливого призначення поліції Луганщини пройшли курс виживання

87072 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом п’яти тижнів у польових умовах співробітники батальйону відточували свої навички із тактичної, фізичної, вогневої, медично-психологічної та мінно-вибухової підготовки. 

Під час проходження вишколу спецпризначенці долали етапи комплексної естафети (біг із перешкодами, переміщення важких предметів, підйом промисловою драбиною, підйом ваги, переміщення «пораненого»). Кожного дня поліцейські займались на тренажерах, підтягувались на турніку та проходили «тест Купера».

На спеціально обладнаному полігоні на відкритій місцевості та з укриття, вдень і вночі вони відточували навички стрільби у парах, трійках та у складі взводу. Відпрацьовували тактику затримання озброєних злочинців, які переміщуються транспортом.
Тренувались долати водні перешкоди, як за допомогою тросів та спеціального обладнання, так і в брід. Відпрацьовували елементи штурмового альпінізму.

Вдосконалювали навички із надання домедичної допомоги, серцево-легеневої реанімації, евакуації постраждалого.
Усі п’ять тижнів керівниками курсу для бійців булу створені «стресові умови» – сон не більше чотирьох годин на добу, підйом по тривозі, миттєве висування у завдану точку для виконання «спецзавдання», 15 кілометрові марш-кидки у повному бойовому споряджені.

Всі бійці батальйону поліції особливого призначення з гідністю виконали поставлені завдання та отримали сертифікати про проходження «Курсу виживання».

                                                                                                  Відділ комунікації поліції Луганської області 

Теги: поліція, поліція луганщини

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео