Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Луганщині правоохоронці розшукали двох неповнолітніх сестер, які більше доби не виходили на зв’язок з рідними

251240 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оперативники кримінальної поліції, спільно з ювенальною превенцією Сєвєродонецького відділу поліції встановили місцезнаходження 14-ти та 16-річних дівчат, яких розшукували батьки. Жертвами злочину діти не стали.

Сьогодні вранці, до чергової частини надійшло повідомлення 34-річної мешканки с. Метьолкіне м. Сєвєродонецька про те, що вона втратила зв’язок зі своєю 14-річною донькою та 16-річною племінницею. Дівчата ще 1 грудня пішли до м. Сєвєродонецька, додому досі не повернулися та на дзвінки не відповідають.

На розшук дітей негайно був піднятий особовий склад міськвідділу поліції, ГУНП в Луганській області, орієнтовано УПП в Луганській області, патрульні наряди, суміжні територіальні підрозділи та блокпости області.

Правоохоронцям вдалося встановити осіб, з якими дівчата спілкувалися та зустрічалися вихідними, квартиру, де вони ночували, проте ніхто не знав де вони перебувають зараз. 
В результаті широкомасштабного відпрацювання м. Сєвєродонецька, оперативники групи розшуку та інспектори ювенали встановили місцезнаходження дівчат.

З неповнолітніми та їх батьками проведено профілактичні бесіди. Враховуючи, що це не перший випадок, коли дівчата бажають бути «самостійними», їх взято на облік. З ними планується проведення додаткових профілактичних заходів з метою упередження в подальшому надзвичайних подій.

 

                                                                                  За інформацією Сєвєродонецького відділу поліції

 

Теги: поліція, поліція луганщини, розшук неповнолітніх

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео