Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Луганщині поліцейські та громада презентували спільний проект – «Сусідська варта»

На Луганщині поліцейські та громада презентували спільний проект – «Сусідська варта»
28937 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, в Головному управлінні Національної поліції в Луганській області був презентований спільний проект співпраці поліції та громади м. Лисичанська, Рубіжного та Кремінного «Сусідська варта».

Очільник поліції Луганщини Сергій Колесник, звертаючись до присутніх на зустрічі голів управління ОСББ, висловив надію на плідну співпрацю поліції та громади у рамках проекту «Сусідська варта», та запросив до двостороннього діалогу для того, щоб спільно підійти к вирішенню тих питань, які на сьогоднішній день ще залишаються відкритими.

Жваво обговорювали дії проекту і результати співпраці поліції та мешканців багатоповерхових будинків, які входять до складу ОСББ, щодо створення безпечного середовища та покращення комунікації між обома зацікавленими сторонами.
Кожен з присутніх керівників ОСББ розповів про вже напрацьований досвід співпраці у рамках цього проекту, про те як учасники проекту допомагають поліції стежити за правопорядком на своїй території, піклуються про захист свого житла та благоустрій, про те що усі мешканці будинків мають мобільний телефон свого дільничного офіцера та тримають з ним постійний зв'язок.

Сергій Колесник подякував головам правління ОСББ за активну громадську позицію та вручив Подяки.
Заступник начальника ГУНП полковник поліції Юрій Слухаєнко розповів про те, що за фінансової підтримки ПРООН та сприяння Благодійного фонду «Восток-СОС» не тільки виготовлені спеціальні листівки та інформаційні знаки «Сусідська варта», де чітко визначені права, обов’язки та порядок взаємодії сторін, а й проводиться широка інформаційна компанія серед населення щодо можливості створення на базі ОСББ спільнот «Сусідська варта».

Представники ПРООН, звертаючись до присутніх, підкреслили, що цей проект дозволяє підвищити рівень безпеки жителів будинку, адже в його основі лежить активна позиція сусідів та наголосили, що вони готові допомагати в налагоджені діалогу і дієвої співпраці громадян з місцевою владою та поліцією.

Із великою зацікавленістю учасники зустрічі ознайомились з роботою аналітичного відділу, ситуаційного центру, кол-центру «102» та чергової частини обласної поліції.

 

Відділ комунікації поліції
Луганської області

 

Теги: поліція, поліція луганщини, сусідська варта

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео