Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чоловіку, який біля озера Вирлиця жорстоко вбив 9-річного хлопчика, повідомлено про підозру

Чоловіку, який біля озера Вирлиця жорстоко вбив 9-річного хлопчика,  повідомлено про підозру
84865 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київською місцевою прокуратурою №2 спільно з Дарницьким СВ УП ГУНП у м. Києві затримано та повідомлено про підозру 30-річному чоловіку  за фактом жорстокого вбивства  малолітнього хлопчика.

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік вчинив вбивство з метою помсти своєму брату та його цивільній дружині.

Увечері 22 червня, реалізуючи свій злочинний умисел, вбивця дочекався  хлопчика біля його місця проживання та запросив до озера Вирлиця разом покупатися, на що той погодився.

Прийшовши на берег озера, чоловік підійшов до хлопчика ззаду та почав наносити численні хаотичні удари ножем в область шиї, спини та тулуба, нанісши близько 30 ударів. Після чого молотком, який заздалегідь приготував,   зловмисник спричинив дитині декілька ударів в область голови. У зв’язку із отриманими  травмами хлопчик загинув на місці.

З метою приховати сліди злочину, вбивця прив’язав до ніг жертви камінь і затягнув тіло у воду.

Тіло хлопчика було знайдено на наступний день.

Чоловіку, який підозрюється у вчиненні цього тяжкого злочину, інкримінується п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини). 

Місцева прокуратура готує клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене підозрюваному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Прес-служба прокуратури міста Києва

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео