Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НА ЛУГАНЩИНІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ ЗЛОЧИННУ ГРУПУ, ЯКА ЗАЙМАЛАСЯ ЗБУТОМ ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН

НА ЛУГАНЩИНІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ ЗЛОЧИННУ ГРУПУ, ЯКА ЗАЙМАЛАСЯ ЗБУТОМ ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН
83322 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оперативники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Слідчого управління ГУНП в Луганській області та Лисичанського відділу поліції, спецпризначенцями «Луганськ-1», «КОРД» та співробітниками СБУ затримали організовану злочинну групу, яка займалась виготовленням та збутом на території області психотропної речовини амфетамін.

До складу організованої групи входило чотири чоловіки, два з яких раніше засуджені за скоєння тяжких злочинів. Виготовляли вони психотропну речовину амфетамін та прекурсор фенілнітропропен в облаштованій ними «нарколабjраторії» та збували її.

В ході проведення обшуків за місцем мешкання фігурантів та в нарколабораторії правоохоронці виявили та вилучили понад 200 грамів психотропної речовини амфетамін, 150 грамів наркотичного засобу марихуана, 2 кг прекурсору фенілнітропропен, майже 100 л хімічних компонентів для виготовлення психотропних речовин, лабораторне обладнання, а також грошові кошти у сумі понад 80000 гривень, отримані за збут психотропних речовин, 2200 доларів США, 7 мобільних телефонів.

Вартість вилучених психотропних речовин за цінами «чорного ринку» складає майже 800 000 грн.

Вилучене спрямоване на експертизу до НДЕКЦ. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 2 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Учасників групи затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Відділ комунікації поліції Луганської області

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео