Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Луганщині поліцейські затримали наркозбувача

На Луганщині поліцейські затримали наркозбувача
166127 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співробітниками Управління карного розшуку разом із спецпризначенцями «КОРДу» та слідчим був затриманий мешканець Старобільського району під час збуту наркотиків.

Співробітниками Управління карного розшуку була отримана оперативна інформація про те, що у місті Старобільську місцевий мешканець налагодив, так мовити, «бізнес» - торгівлю особливо небезпечним наркотичним засобом канабісом.

Під час проведення комплексу слідчо-оперативних дій була встановлена особистість цієї людини. Ним виявився 60-річний мешканець Старобільського району.

Чоловіка було затримано на «гарячому», саме після збуту близько 1 кг марихуани, за яку він отримав від покупця 10 тисяч гривень.

В рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 307 КК України (Незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу у великих розмірах), під процесуальним керівництвом прокуратури, чоловіка було затримано у порядку статті 208 КПК України.

У підозрюваного вилучено гроші, які він отримав за збут наркотиків, та інші речові докази, які підтверджують його причетність до злочинної діяльності.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Луганської області

Теги: поліція, поліція луганщини, наркотики, наркозбувач

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео