Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Одещині за нестачу речового майна судитимуть двох військовослужбовців

175990 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України, 14.12.2020 до суду направлено обвинувальний акт стосовно двох військовослужбовців ‒ начальника речової та продовольчої служби тилу військової частини і колишнього начальника речового складу військової частини за фактом недбалого ставлення до військової служби (ч. 3 ст. 425 КК України).

Вказані військові службові особи обвинувачуються в тому, що вони, перебуваючи на вищевказаних посадах, внаслідок недбалого ставлення до служби, не забезпечили облік та належне збереження бронежилетів, кевларових шоломів, рюкзаків та іншого військового майна, яке надходило до військової частини, що завдало збитків державі на суму понад 716 тис. гривень.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: нестача ,Військова Прокуратура,Військовослужбовці ,обвинувальний акт,Одещина

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео