Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент вимагає зберегти поштові відділення

Президент вимагає зберегти поштові відділення
111976 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко плідно поспілкувався  з керівником «Укрпошти» та міністром інфраструктури, на якій з’ясували найважливіші питання, зокрема – наслідки закриття  відділень пошти і зменшення штату листонош. Президент зауважив, що такі міри неприпустимі та закликав шукати інші варіанти оптимізації роботи структури.

Під час зустрічі, яку Президент провів з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном і керівником «Укрпошти» Ігорем Смілянським, було піднято кілька нагальних питань. Головна проблема, на яку звернув увагу Петро Порошенко – припинення звільнень працівників «Укрпошти» і зменшення кількості поштових відділень. Ця вимога має кілька причин. Перша – необхідність уникнути збільшення вартості доставки громадянам пенсій. Другий важливий аспект – збереження поштових відділень у віддалених населених пунктах. Третій пункт порядку денного – покращення умов роботи і оплати роботи листонош.

Голова держави звернув увагу на серйозність власних вимог. Порошенко попередив, що не відступиться від своєї позиції і зобов’язав міністра інфраструктури проконтролювати ситуацію. Керівник «Укрпошти» запевнив Президента у тому, що одразу візьметься до виконання доручень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео