Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Юлії Тимошенко обіцяють проводити паралельний підрахунок голосів виборців

У Юлії Тимошенко обіцяють проводити паралельний підрахунок голосів виборців
112468 ПЕРЕГЛЯДІВ

У фракції «Батьківщина» планують проводити власний підрахунок голосів під час президентських виборів 31 березня. Підрахунок, який буде вестися паралельно основному, покликаний простежити об’єктивність та достовірність даних, які надаються ЦВК, та попередити можливі фальсифікації.

Сергій Соболєв, заступник голови політичної сили «Батьківщина», повідомив про намір своєї фракції провести додатковий підрахунок голосів на виборах. Цей процес буде проводитися паралельно основному. Його мета – простежити, наскільки інформація, яку повідомляють фахівці ЦВК, відповідає істині.

Соболєв пояснив, як проходитиме цей процес: члени дільничних виборчих комісій повинні будуть передавати підписані протоколи телефоном та поштою до штабу таким самим чином, як їх передають до ЦВК. Завдяки такій мірі представники «Батьківщини» отримають достовірні дані та зможуть робити власні підрахунки голосів. Сергій Соболєв повідомив, що наразі їхня фракція завершує підготовку фахівців, які зможуть точно та ефективно виконувати це завдання.

Фракція «Батьківщина» напередодні виборів Президента проводить власні опитування та складає рейтинг за їхніми результатами. Згідно даним Всеукраїнського об’єднання, Юлія Тимошенко, яка очолює політичну силу, має підтримку близько 32 відсотків потенційних виборців. Це означає, що кандидат від «Батьківщини» суттєво випереджає своїх основних суперників.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео