Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Володимир Зеленський не братиме участі у теледебатах

Володимир Зеленський не братиме участі у теледебатах
224644 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Зеленський не планує брати участь у теледебатах на «Суспільному». Про це повідомили у штабі кандидата на пост Президента. Таке рішення пояснили проведенням дебатів на НСУ «Олімпійський» та відсутністю необхідності у додаткових заходах.

У штабі Володимира Зеленського офіційно повідомили, що їхній кандидат не планує виступати на дебатах, що мають пройти на національному телебаченні. Представники потенційного президента пояснили таке рішення тим, що 19 квітня буде проведено дебати на стадіоні «Олімпійський». Очільник штабу Зеленського прокоментував, що попередньо було погоджено лише зустріч двох кандидатів на стадіоні о 19 годині 19 квітня. Більше жодної інформації з цього приводу немає.

Між тим, за попередніми даними Центральної виборчої комісії, 19 квітня о 20 годині мали б розпочатися теледебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського. Згодом у розклад внесли деякі зміни. Як повідомили у ЦВК, у цей день дебати мають продовжуватися з 21 до 22 години.

Положення щодо дебатів між кандидатами на найвищу посаду у державі прописані у законодавстві. Згідно спеціальному закону, в останню п’ятницю перед виборами мають проводитися теледебати між учасниками другого туру. За правилами, вони повинні тривати не менше ніж 1 годину. Проводиться захід за кошти державного бюджету.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео