Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До Петра Порошенка їде з візитом президент Румунії

До Петра Порошенка їде з візитом президент Румунії
238680 ПЕРЕГЛЯДІВ

Історія точно має здатність повторюватися, адже більше 300 років тому, Румунія, як і зараз, висловлює підтримку Україні у боротьбі за незалежність – до України з візитом їде президент Румунії


Історія точно має здатність повторюватися, адже більше 300 років тому, Румунія, як і зараз, висловлює підтримку Україні у боротьбі за незалежність – до України з візитом їде президент Румунії.
Як зазначає Петро Порошенко, дана зустріч відбудеться 17 березня у рамках підготовки українського уряду до засідання Ради Європейського Союзу, що запланована 19 березня.
Нагадаємо, що минулого тижня президент Румунії відвідав Польщу з метою обговорення подальших спільних дій та військової консультації, щодо надання допомоги Україні.
Як зазначає Петро Порошенко, ця зустріч має бути надзвичайно плідною, адже Президент хоче забезпечити широкий діалог з проблем конфлікту України на засіданні Ради ЄС.
«На моїх плечах – велика відповідальність. Конфлікт в України є проблемою усієї Європи. Країни ЄС та Великої сімки беззаперечно виказують нам підтримку, але і вони повинні відчути себе відповідальними за все, що зараз відбувається на теренах східної Європи» - зазначає Президент України.
Щодо питань, які лідери держави обговорять 17 березня – досі достовірно невідомо. Єдине, що можна точно припустити, так це прийняття рішення з подальшої міжнародної співпраці України з Румунією та координації спільних дій та консультацій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео