Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Західні партнери України навіть стверджують, що ми створили надзвичайний «кілнет» - або «Сітку смерті ЗСУ» - Сергій Баранов

Західні партнери України навіть стверджують, що ми створили надзвичайний «кілнет» - або «Сітку смерті ЗСУ» - Сергій Баранов
300260 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління бойових ударних систем Генерального штабу ЗСУ полковник Сергій Баранов:

Західні партнери України навіть стверджують, що ми створили надзвичайний «кілнет» - або «Сітку смерті ЗСУ». Йдеться про те, що ми навчилися комплексним вогнем усіх засобів ракетно-артилерійського ураження забезпечувати успішний наступ піхоти. За статистикою, до 80 відсотків втрат росіян у бойовій техніці й живій силі – це наша робота.

Наші гармаші і ракетники комплексно взаємодіють з іншими засобами ураження – до авіації включно. Завдяки західним високоточним ракетно-артилерійським системам ми скомбінували і створили далекобійний «вогневий кулак», який б’є настільки потужно, що ворог вже не має змоги вести з нами дієву контрбатарейну боротьбу.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео