Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ХАРКІВСЬКА ЮСТИЦІЇ ОРГАНІЗУВАЛА ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ЗУСТРІЧ З ПРИЗЕРОМ ОЛІМПІЙСЬКИХ ІГОР З БОКСУ

ХАРКІВСЬКА ЮСТИЦІЇ ОРГАНІЗУВАЛА ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ЗУСТРІЧ З ПРИЗЕРОМ ОЛІМПІЙСЬКИХ ІГОР З БОКСУ
28768 ПЕРЕГЛЯДІВ

З метою формування у дітей толерантного світогляду та корисних пріоритетів харківська юстиція організувала екскурсію для школярів до музею ім. А.С. Макаренка та зустріч з боксером, чемпіоном Європи, призером Олімпійських ігор Сергієм Данильченко.

Під час відвідування музею діти з великим інтересом слухали розповідь про життя та діяльність видатного педагога А.С.Макаренка, його нелегку і самовіддану працю, дізнались історію Курязької виховної колонії, створення пенітенціарної служби України, починаючи від Острогу до сучасних виправних (виховних) колоній. Діти відчули атмосферу, в якій перебуває людина, яка відбуває покарання за вчинення правопорушення. А поспілкувавшись із спортсменом, зрозуміли та побачили на власні очі, що доля людини в її руках і яким буде її майбутнє, залежить лише від неї.

Як зазначила очільниця Харківської юстиції Тетяна Єгорова-Луценко: «Будь-яке покарання – це боротьба із наслідками, а наше завдання – працювати з дітьми на більш ранніх стадіях для того, щоб уникнути негативних наслідків. Тому подібні заходи відіграють важливу роль у профілактиці правопорушень в дитячому та молодіжному середовищах».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео