Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Майбутнє за активною та прогресивною молоддю!

Майбутнє за активною та прогресивною молоддю!
112968 ПЕРЕГЛЯДІВ

На цьому наголосила заступник Міністра юстиції України з питань виконавчої служби Світлана Глущенко під час зустрічі з миколаївськими студентами-правниками.
Під час неформальної бесіди за чашкою кави говорили про перспективи професії юриста, як обрати профіль, а також як побудувати успішну кар’єру. Зокрема звернули увагу на те, що думати про працевлаштування потрібно ще під час навчання, адже по завершенню вишу часу на роздуми вже не залишиться.
"Доволі часто ми бачимо рекламу, на кшталт – допоможу у вирішенні цивільних, адміністративних, трудових, кримінальних та інших спорів. Але ж ми розуміємо, що краще бути гарним спеціалістом в одній галузі, ніж посереднім юристом у багатьох. Але щоб знайти саме ту спеціалізацію, яка підійде, потрібно спробувати декілька. Тож закликаю вас не витрачати час та проходити практику чи стажуванні в різних організаціях. До речі, таке стажування можна пройти в Мін'юсті", - відзначила Світлана Глущенко.
Зауважимо, що детальніше про умови стажування в органах юстиції можна дізнатися за посиланням https://online.minjust.gov.ua/sotsialnyj-lift/

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео